Beşiktaş’ta Fatih Karagümrük Maçı Hazırlıkları Başladı

Süper Lig’in üçüncü haftasında Vavacars Fatih Karagümrük ile karşılaşacak olan Beşiktaş, bugün yaptığı antrenman ile maçın hazırlıklarına başladı. Beşiktaş, maçı hazırlıklarına, yarın basına kapalı yapacağı çalışmayla devam edecek.

Haber Kaos / Beşiktaş, Süper Lig’in üçüncü haftasında Vavacars Fatih Karagümrük ile Vodafone Park’ta oynayacağı maçın hazırlıklarına, bir günlük iznin ardından bu akşam BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı. Basına kapalı yapılan idman, 1.5 saate yakın sürdü.

Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman, sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışması ile başladı.

Pas çalışması, 5’e 2 çalışması ve dar alanda oyun kontrol pas çalışması yapıldı. Antrenman, kondisyon koşuları sonrası yapılan şut çalışması ile sona erdi. Beşiktaş, Vavacars Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarına, yarın saat 18.00’de basına kapalı yapacağı çalışmayla devam edecek. (Görseller: bjk.com.tr)

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir