Beşiktaş, İki Haftalık Aranın Ardından Galibiyetle Tanıştı

Beşiktaş, Süper Lig’in 8. haftasında konuk ettiği, Sivasspor’u Güven Yalçın’ın golleriyle 2-1 mağlup etti. Konuk ekibin tek golü ise Rıdvan Yılmaz’ın ters vuruşuyla geldi. Sergen Yalçın, mücadelenin 43. dakikasında kırmızı kart gördü.

Haber Merkezi / Beşiktaş, bu galibiyet ile puanını 17’ye yükseltirken, Sivasspor 9 puanda kaldı. Beşiktaş, Süper Lig’in 9. haftasında Başakşehir ile deplasmanda; Sivasspor ise Antalyaspor ile sahasında karşılaşacak.

32. dakika Güven Yalçın’ın röveşata golü Beşiktaş’ı 1-0 öne geçirdi. Sivasspor 54. dakikada Rıdvan Yılmaz’ın kendi kalesine attığı golle 1-1’lik eşitliği yakaladı. 69. dakikada Rıdvan’ın sol çizgiden yaptığı ortaya Güven Yalçın aynı güzellikte kafa vuruşu yaparak golü kaydetti.

Stat; Vodafone Park

Hakemler; Yaşar Kemal Uğurlu, Ali Saygın Ögel, Serkan Çimen

Beşiktaş; Ersin Destanoğlu, Valentin Rosier, Serdar Saatçı, Domagoj Vida, Rıdvan Yılmaz, Josef de Souza, Kenan Karaman (Gökhan Töre dk. 67), Can Bozdoğan (Necip Uysal dk. 67), Oğuzhan Özyakup (Alex Teixeira dk. 67), Güven Yalçın (Umut Meraş dk. 86 ?), Michy Batshuayi

Sivasspor; Muammer Yıldırım, Ahmet Oğuz (Erdoğan Yeşilyurt dk. 72), Dimitrios Goutas, Caner Osmanpaşa, Uğur Çiftçi, Hakan Arslan, Azubuike Okechukwu (Sefa Yılmaz dk. 80 ?), Jorge Felix, Max Gradel, Pedro Henrique, Oleranwaju Kayode (Mustapha Yatabare dk. 60)

Goller; Güven Yalçın (dk. 32 ve 69) (Beşiktaş), Rıdvan Yılmaz (dk. 54 k.k.) (DG Sivasspor)

Kırmızı kart; Sergen Yalçın (dk. 43) (Beşiktaş)

“Rüyalarımdaki golü attım”

Beşiktaş’a galibiyeti getiren golleri atan Güven Yalçın, maç sonrası yaptığı açıklamada, “Attığım ilk golde, Rosier topu çok iyi ortaladı, ben de güzel bir vuruş yaptım. Rüyalarımdaki golü attım. Oyuna iyi başladık. Golden sonra iyi oynamaya devam ettik.

Olmayan bir pozisyonda kalemizde golü gördük. Attığımız ikinci golde şans yaver gitti. Hak ederek kazandığımızı düşünüyorum. Hocamın güvenini boşa çıkarmamak için çok çalışıyorum. Umarım böyle devam ederim. Güzel bir galibiyet aldık. Milli araya kazanarak girmek önemliydi” ifadelerini kullandı

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir