Beşiktaş, Antalyaspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

Süper Lig’in 5. haftasında Antalyaspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayan Beşiktaş, karşılaşma öncesi kampa girecek. Beşiktaş, Süper Lig’de 10 puanla lider durumda bulunurken, Antalyaspor 4 puanla 15 sırada yer alıyor.

Haber Merkezi / Beşiktaş, Süper Lig’in 5. haftasında Antalyaspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını, bu akşam BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı çalışmayla tamamladı. Basına kapalı idman, 1.5 saate yakın sürdü.

Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman, sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışması ile başladı.

Pas, 5’e 2 ve dar alanda oyun kontrol pas çalışmaları ile taktik programının yer aldığı çalışmalar yapıldı. Antrenman, yarım sahada yapılan çift kale maç ve şut çalışması ile sona erdi. Beşiktaş, karşılaşma öncesi Antalya’da kampa girecek.

Beşiktaş’ın maç kamp kadrosu ise şöyle: Ersin Destanoğlu, Mert Günok, Valentin Rosier, Rıdvan Yılmaz, Francisco Montero, Josef de Souza, Salih Uçan, Michy Batshuayi, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre, Can Bozdoğan, Atiba Hutchinson, Mehmet Topal, Miralem Pjanic, Cyle Larin, Rachid Ghezzal, Necip Uysal, Fabrice Nsakala, Kenan Karaman, Güven Yalçın

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir