Bella Hadid Fit Vücuduyla Büyüledi

25 yaşındaki dünyaca ünlü model Bella Hadid, paylaşımlarıyla sosyal medyayı sallamaya devam ediyor. Bella Hadid dikkat çeken paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

Haber Merkezi / Kariyerleri ve pozlarıyla magazin gündeminden düşmeyen Hadid, renkli bikinisiyle poz verdi. Bella Hadid, o anlara ait fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı. Hadid’in paylaşımları, kısa sürede yüz binlerce beğeni aldı.

Asıl adı Isabella Khair Hadid olan Bella Hadid, 9 Ekim 1996 yılında dünyaya geldi. Dünyaca ünlü model Gigi Hadid, Bella Hadid’in kız kardeşidir.

Bella’nın Gigi’nin dışında Anwar Hadid adında bir erkek kardeşi vardır. Hadid’in annesinin adı Yolanda Hadid, babasının ise Mohamed Hadid’dir.

Filistin asıllı Amerikan model olan Hadid, 2016 yılında sektör uzmanları tarafından Model.com’un Yılın Modeli Ödülleri’nde ‘Yılın Modeli’ seçildi.

Hadid, 2015’in başında Kanadalı şarkıcı The Weeknd ile ilişkiye başladı. Sallantılı devam ilişkide ikili son kez 2019’da ayrıldıktan iki ay sonra yeniden bir araya gelmişlerdi.

Müslüman olduğu bilinen ve “Müslüman olmaktan gurur duyduğunu” söyleyen Hadid, 8 Aralık 2017’de, Trump’ın İsrail ABD Büyükelçiliği’ni Kudüs’e taşıması ve Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma kararına karşı kız kardeşi Gigi ile Londra protestolarına katıldı.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir