Bakan Koca’dan Aşı Çağrısı: Oranlar Yükseliyor

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Koca, “Normal hayatımızı sürdürmeli, sadece dikkatli olmalıyız. Aşılarımızı yaptırmalıyız. Oranlar yükseliyor. Biraz daha sabır, sonrası zafer” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi / Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile aşı çağrısında bulundu. Açıklamasında “Biraz daha sabır, sonrası zafer” diyen Bakan Koca, paylaşımında şu ifadeleri kullandı;

“Bunca tecrübenin gösterdiği bir yol var. Normal hayatımızı sürdürmeli, sadece dikkatli olmalıyız. Aşılarımızı yaptırmalıyız. Oranlar yükseliyor. Biraz daha sabır, sonrası zafer”

Sağlık Bakanlığı’nın 11 Ekim verilerine göre, Kovid 19’da son 24 saatte 30 bin 563 yeni vaka tespit edilmiş, 188 kişi hayatını kaybetmişti.

Verileri yorumlayan Bakan Koca, “Covid-19 sebebiyle bugün kaç can kaybımız olduğu, bu saatlerde cevabı beklenen soruydu. Tanımıyor olsak bile, insanlarımızın acısına kayıtsız kalmayışımız, vefat sayılarından duyduğumuz üzüntü bizi çoğu toplumdan ayırıyor. Bu hassasiyet büyük bir güçtür. Birbirimizi koruyalım” demişti.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir