‘2020 Tokyo Olimpiyatları’ meşale turu başladı

Yeni tip koronavirüs (Kovid 19) salgını sebebiyle 2021 yılına ertelenen ve 23 Temmuz-8 Ağustos 2021’de düzenlenmesi kararlaştırılan 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları için ilk ritüel gerçekleştirildi. Tokyo Olimpiyatları için meşale turu Japonya’nın Fukushima eyaletinden başladı.

Haber Merkezi / Ülkeler arası barışın sağlanabilmesi adına dünya üzerinde dil, din, ırk ayrımı gözetmeksizin, sporun evrensel gücü ile düzenlenen Olimpiyat Oyunları’na geri sayım sürüyor.

Milyonları buluşturan uluslararası spor şöleni için yakılan meşale, 121 günde ülkenin 47 eyaletini dolaşarak dev organizasyonun açılış töreni için Tokyo’ya getirilecek. 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları için ilk ritüel gerçekleştirildi. Tokyo Olimpiyatları için meşale turu Japonya’nın Fukushima eyaletinden başladı.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle 2021 yılına ertelenen ve 23 Temmuz-8 Ağustos 2021’de düzenlenmesi kararlaştırılan Tokyo Olimpiyatları için geri sayım sürerken, meşale yakma töreni için yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sebebiyle kitlesel bir tören düzenlenmedi.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir